Avis legal

Avís legal i condicions de soci

El propietari de la web Ass. Protrialscards.com (En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic) l’informa de les seves dades personals:

Nom: Associació Pro Trials Cards

Domicili social: c. Serra Ginesta, 2 17800 Olot (Girona) Espanya

Correu electrònic: mr.pads@protrialscards.com

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i el propietari de la web es consideren eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través del correu electrònic detallat anteriorment.

El present avís legal regula l’ús del servei del web protrialscards.com i per altra banda, la persona que accedeix a aquest lloc web.

Acceptació de les condicions de soci

Mitjançant les Condicions de la quota de soci Associació Pro Trials Cards informa als usuaris de la pàgina web de la seva propietat (en endavant “la Pàgina”), sobre les condicions de soci que regulen l’accés als serveis proporcionats per l’associació. La utilització de la Pàgina atribueix la condició d’”Usuari” a tota persona física major d’edat interessada en els serveis de l’associació i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquestes Condicions de la Quota de soci a la versió publicada per Associació Pro Trials Cards en el moment mateix en què l’Usuari accedeixi a la Pàgina. L’usuari declara que és major d’edat i disposa de capacitat legal necessària per ser soci de l’Associació Pro Trials Cards d’acord amb les condicions recollides en el present, les quals declara comprendre i acceptar. Tant l’accés a la Pàgina, com l’ús de la mateixa per l’Usuari, així com dels serveis oferts i accessibles a través de la mateixa queden subjecte a la legislació aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part l’Usuari que serà del tot responsable d’aquest accés i correcte ús. La utilització de la Pàgina implica la total acceptació de les esmentades Condicions de la quota de soci.

L’Associació Pro Trials Cards és una entitat sense ànim de lucre formada per aficionats al trial per tal de contribuir a la seva comunitat. Els objectius principals de l’associació són:

• Promoure i visibilitzar el trial i especialment el bicitrial i el biketrial.

• Fomentar i donar a conèixer el trial com a disciplina esportiva, especialment el trial en

bicicleta.

• Desenvolupar projectes, programes, estratègies orientades a l’educació, al

desenvolupament i en la promoció del bicitrial, el biketrial i trial.

Aquest projecte és per a la comunitat de trial i tots els socis que vulguin formar-ne part. Mr. Pads personifica Pro Trials Cards i és la cara de l’associació.

Hem creat Pro Trials Cards 22, cromos de trial que recullen els resultats dels millors pilots del món durant la temporada 2022 per promocionar l’associació. Aquests cromos són la nostra manera d’assolir el nostre objectiu principal i és el regal de benvinguda per als socis de l’associació.

Ser soci de l’Associació Pro Trials Cards vol dir formar part d’un projecte cooperatiu. A més, gaudiràs de promocions i serveis exclusius per a socis.

Per fer-te’n soci, cal fer un únic pagament de 25 € que et dóna dret a gaudir per un any dels avantatges de ser soci o sòcia de l’Associació Pro Trials Cards i de rebre gratuïtament (enviament exclòs) d’una capsa de les Pro Trials Cards 2022 de Regal de benvinguda que recopila i documenta els resultats dels millors pilots del món durant la temporada 2022.

Preus

El preu de la quota de soci és exclòs d’IVA.

Formes de pagament

El soci es compromet a pagar la quota anual en el moment de donar-se d’alta.

El pagament es pot realitzar amb targeta mitjançant el mòdul de pagament Stripe.

També es pot fer el pagament mitjançant transferència al compte facilitat, no es considerarà que la quota sigui efectiva fins que s’hagi rebut la transferència en el compte.

Els pagaments es realitzen fora de la pàgina, utilitzant l’aplicació segura per a pagaments de Stripe que garanteixen que les seves dades estiguin protegides en tot moment. Associació Pro Trials Cards mai accedirà a les teves dades bancàries.

El comprovant de la quota de soci anual estarà disponible i es podrà visualitzar a LA WEB a la secció “El meu compte”, “Comandes”.

El soci haurà d’abonar l’import de 25 € corresponent a la seva quota mitjançant pagament a través de targeta de crèdit o de dèbit (Visa, Mastercard, Visa Electron i / o altres targetes anàlogues) o transferència en compte.

El soci haurà de notificar a l’Associació qualsevol càrrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per a les quotes, mitjançant correu electrònic o via telefònica, en el menor termini de temps possible perquè pugui realitzar les gestions oportunes.

Devolucions

Esperem que estigui content de formar part de l’associació, però si no estigués totalment satisfet pot donar-se de baixa en el termini de 14 dies naturals des de la data d’alta. Per poder acceptar la devolució, si s’ha rebut algun regal de benvinguda aquest s’ha de retornar,  ha d’estar en perfectes condicions i ha de conservar l’etiquetatge i embalatge original. Abans de realitzar una baixa o devolució, envieu un correu a mr.pads@protrialscards.com. Les despeses d’enviament de la devolució aniran a càrrec seu, llevat que es tracti d’un canvi o una devolució causa d’un error per part nostra. En aquest cas, Associació Pro Trials Cards assumirà les despeses d’enviament. És molt important que protegeixi bé el paquet perquè l’article que vulgui tornar no pateixi danys. Un cop rebem el paquet i revisem que tot està bé, li enviarem un correu electrònic de confirmació i li retornarem l’import de l’alta de soci immediatament o canviarem el regal de benvinguda, si s’escau.

Propietat industrial i intelectual

L’usuari reconeix que tots els continguts del web i, en concret, tota la informació, materials, l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts, programes i desenvolupament d’aplicacions utilitzats en relació amb ells, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial propietat del titular del Web.

En cap cas l’accés als mateixos o la seva utilització per part de l’Usuari implicarà cap tipus de renúncia, transmissió o cessió total ni parcial d’aquests drets, ni confereix cap dret d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts sense la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a tal efecte per part de l’Associació Pro Trials Cards.

Associació Pro Trials Cards disposa de la corresponent autorització per a la utilització dels elements que integren el disseny gràfic de la seva web, els textos, imatges, textures i gràfics.

Totes les marques, noms o signes distintius mostrats en aquesta pàgina són propietat de Associació Pro Trials Cards i / o de terceres empreses. Es prohibeix usar-los o descarregar-los permanentment, copiar o distribuir-los per qualsevol mitjà sense el preceptiu consentiment del seu titular.

En el cas que qualsevol Usuari o un tercer considerin que qualsevol dels continguts ha estat introduït a la web amb violació dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial haurà d’enviar una notificació a Associació Pro Trials Cards a través de les dades de contacte detallats anteriorment.

Per a més informació o dubtes sobre això no dubti en contactar-nos al  Correu electrònic: mr.pads@protrialscards.com

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Protecció de dades

Associació Pro Trials Cards compleix amb les directrius de la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent en cada moment, i vetlla per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari. Per a això, al costat de cada formulari de recopilació de dades de caràcter personal, en els serveis que l’usuari pugui sol·licitar a Associació Pro Trials Cards, ​​farà saber a l’usuari de l’existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-li de la responsabilitat del fitxer creat, la direcció del responsable, la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, la finalitat del tractament i les comunicacions de dades a tercers si és el cas. Així mateix, Associació Pro Trials Cards informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb fins publicitaris en cada moment.

Recollida de dades

Associació Pro Trials Cards únicament recull les dades de caràcter personal que es proporcioni a través dels formularis inclosos en la pàgina web durant el procés d’alta de soci i les adreces de correu electrònic per a la subscripció a la newsletter.

On emmagatzemem les seves dades?

Les dades que recollim sobre vostè s’emmagatzemen dins de l’Espai Econòmic Europeu («EEE»). Tots els nostres servidors (IONOS) estan dins de l’Espai Econòmic Europeu (Data center a Espanya), tant les dades recollides durant el procés d’alta de soci com el correu electrònic recollit quan es subscriu a la newsletter.

Finalitat de les dades recollides

A protrialscards.com es recullen les dades de caràcter personal amb les finalitats que es detallen a continuació:

– Registre i gestió d’usuaris: la informació que ens proporcioni al formulari de contacte recollit a la web durant el procés d’alta de soci, s’utilitzarà per a la gestió dels usuaris de la pàgina web així com per poder proporcionar-li el servei correctament.

– Associació Pro Trials Cards no admetrà intents de registres falsos o que suplantin la identitat de persones o empreses.

– Fins publicitaris i / o comercials: la informació que es recull podrà ser utilitzada per a enviar-li ofertes, publicitat i anuncis de la pàgina web, sempre que hi hagi donat el seu consentiment.

Si no està d’acord amb alguna de les finalitats a dalt esmentades, pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant l’adreça de correu electrònic protrialscards.com identificant i explicant-nos la seva incidència o problema.

Comunicació de dades a tercers

No vendrem, distribuirem o cedirem la teva informació personal a tercers, tret que tinguem el teu permís o estiguem obligats per llei a fer-ho. Podem utilitzar la teva informació personal per enviar-te informació promocional sobre tercers que pensem que pot ser del teu interès.

QUINS SÓN ELS TEUS DRETS

Dret d’accés:

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Associació Pro Trials Cards estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Pot contactar amb Associació Pro Trials Cards que li remetrà les dades personals que tractem sobre vostè per correu electrònic.

Dret de portabilitat:

Sempre que l’Associació Pro Trials Cards processi les seves dades personals a través de mitjans automatitzats en base al seu consentiment o a un acord, vostè té dret a obtenir una còpia de les seves dades en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica transferida al seu nom o a un tercer. S’hi han d’incloure únicament les dades personals que vostè ens hagi facilitat.

Dret de rectificació:

Vostè té dret a sol·licitar la rectificació de les seves dades personals si són inexactes, incloent el dret a completar dades que figuren incompletes.

Si té un compte de Associació Pro Trials Cards, pot editar les seves dades personals en aquest compte i en les pàgines de subscripció.

Dret de supressió:

Vostè té dret a obtenir sense dilació indeguda la supressió de qualsevol dada personal seva tractat per Associació Pro Trials Cards en qualsevol moment, excepte en les següents situacions:

· Té un deute pendent amb Associació Pro Trials Cards, ​​independentment del mètode de pagament

· Es sospita o està confirmat que ha utilitzat incorrectament els nostres serveis en els últims quatre anys

· El seu deute s’ha derivat a un tercer en els últims tres anys, o en l’últim any en el cas de clients morts

· Seva sol·licitud de crèdit ha estat denegada en els últims tres mesos

· Ha realitzat alguna alta de soci pel que conservarem les seves dades personals en relació amb la transacció per normativa comptable.

Dret d’oposició al tractament de dades en base a l’interès legítim:

Vostè té dret a oposar-se al tractament de les seves dades personals en base a l’interès legítim de Associació Pro Trials Cards. Associació Pro Trials Cards no seguirà tractant les dades personals llevat que puguem acreditar motius legítims imperiosos per al tractament que prevalguin sobre els seus interessos, drets i llibertats, o bé per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.

Dret d’oposició al màrqueting directe:

Vostè té dret a oposar-se al màrqueting directe, incloent l’elaboració de perfils realitzada per a aquest màrqueting directe.

Pot desvincular-se del màrqueting directe en qualsevol moment de les següents maneres:

· Seguint les indicacions facilitades en cada correu de màrqueting

· Editant la configuració del seu compte de Associació Pro Trials Cards

Dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control:

Si vostè considera que Associació Pro Trials Cards tracta les seves dades d’una manera incorrecte, pot contactar amb nosaltres. També té dret a presentar una queixa davant l’autoritat de protecció de dades competent.

Dret a la limitació en el tractament:

Vostè té dret a sol·licitar que Associació Pro Trials Cards limiti el tractament de les seves dades personals en les següents circumstàncies:

· Si vostè s’oposa al tractament de les seves dades a base a l’interès legítim de Associació Pro Trials Cards, Associació Pro Trials Cards haurà de limitar qualsevol tractament d’aquestes dades a l’espera de la verificació de l’interès legítim.

· Si vostè reclama que les seves dades personals són incorrectes, Associació Pro Trials Cards haurà de limitar qualsevol tractament d’aquestes dades fins que es verifiqui la precisió dels mateixos.

· Si el tractament és il·legal, vostè pot oposar-se a que s’eliminin les dades personals i, en el seu lloc, sol·licitar la limitació del seu ús.

· Si Associació Pro Trials Cards ja no necessita les dades personals, però vostè els necessita per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.

Control de la seva informació personal

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. Cada vegada que se li demani omplir un formulari, com el d’alta d’usuari, pot canviar la selecció l’opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que hagi marcat l’opció de rebre el nostre butlletí o publicitat vostè pot cancel·lar-la en qualsevol moment.

Associació Pro Trials Cards no vendrà, cedirà o distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb una ordre judicial.

Associació Pro Trials Cards es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.

Encarregat del tractament

Associació Pro Trials Cards serà l’encarregada del tractament, segons el que estipula l’art. 12 de la LOPD, i per tant només podrà accedir o tractar les dades de caràcter personal incloses en fitxers del client quan sigui estrictament necessari per a la prestació dels serveis contractats i sempre sota les instruccions que el client li proporcioni.

Associació Pro Trials Cards únicament tractarà les dades conforme a les instruccions del client, no les aplicarà o utilitzarà amb fins diferents, ni les comunicarà, ni tan sols per a la seva conservació, a altres persones. En aquest cas Associació Pro Trials Cards es compromet a l’accés i tractament de la informació i els fitxers amb dades personals a les quals accedeixi, d’acord amb les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007, o normativa que la substitueixi.

Confidencialitat

Associació Pro Trials Cards s’obliga, d’acord amb l’establert en l’article 10 LOPD, a guardar secret respecte a les dades personals facilitades, i tot després de finalitzada la relació comercial entre ambdues parts, havent estès aquesta obligació a tot el personal de la seva organització que accedeixi a aquests fitxers. Aquest deure de secret queda igualment estès a la resta d’informació que no siguin dades de caràcter personal i a la qual tingui accés o coneixement durant la prestació dels seus serveis.

Durant quant de temps guardem les seves dades?

Conservarem les seves dades per a màrqueting directe fins que retiri el seu consentiment. En el cas que hi hagi realitzat una alta de soci, haurem guardar les seves dades d’acord amb les lleis de comptabilitat i gestió d’impostos existents.

COOKIES

Política de Cookies

En compliment amb el que disposa l’article 22.2 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquesta pàgina web l’informa, en aquesta secció, sobre la política de recollida i tractament de cookies.

Què són les cookies?

Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari.

Quins tipus de cookies utilitza aquesta pàgina web?

Aquesta pàgina web utilitza els següents tipus de galetes:

Galetes d’anàlisi: Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim.

Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través de l’àrea restringida i la utilització dels seus diferents funcions, com per exemple, dur a terme el procés de compra d’un article.

Galetes de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari com ara serien l’idioma o el tipus de navegador mitjançant el qual es connecta al servei.

Galetes de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquest tipus de galetes emmagatzemen informació del comportament dels visitants obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, el que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar avisos publicitaris en funció del mateix.

Desactivar les cookies.

Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el seu ordinador.

En la majoria dels navegadors web s’ofereix la possibilitat de permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip.

A continuació pot accedir a la configuració dels navegadors webs més freqüents per acceptar, instal·lar o desactivar les galetes:

Configura cookies a Google Chrome

Configura cookies a Microsoft Internet Explorer

Configura cookeis de Mozilla Firefox

Configura cookies al Safari (Apple)

Cookies de tercers

Aquesta pàgina web utilitza serveis de tercers per recopilar informació amb fins estadístics i d’ús de la web.

En concret, fem servir els serveis de Google Analytics per a les nostres estadístiques.

El nostre lloc inclou altres funcionalitats proporcionades per tercers. Vostè pot fàcilment compartir el contingut en xarxes socials com Facebook, Twitter o Google+, amb els botons que hem inclòs a aquest efecte.

Notes sobre eliminar cookies

Vostè pot eliminar i bloquejar totes les galetes d’aquest lloc, però part del lloc no funcionarà o la qualitat de la pàgina web es pot veure afectada.

Si té qualsevol dubte sobre la nostra política de cookies, pot contactar amb aquesta pàgina web a través dels nostres canals de Contacte.

Shopping Basket
error: Content is protected !! Mr.Pads is watching you!